Pensiontheker

Onafhankelijk advies

Pension Management

U bent een zelfstandige met of zonder vennootschap en wil u graag laten adviseren en begeleiden in verband met uw aanvullend pensioen en/of persoonsgebonden risicodekkingen? Wij werken aan de hand van een ABC-concept waarbij u onafhankelijk geïnformeerd en begeleid wordt voor het beste pensioenplan op uw maat.

ABC-concept

Audit

Bij de opstart van uw audit bekijken wij uw huidige situatie. Welke contracten zijn reeds lopend? Wat is de onderliggende kostenstructuur? We duiden de negatieve en positieve punten in uw dossier en geven u hierbij gepersonaliseerd advies.

Begeleiding

Tevreden van uw audit? U wenst onze verdere begeleiding? Wij zorgen ervoor dat uw dossier wordt geoptimaliseerd en tevens ook fiscaal en jurisch sluitend is.

Communicatie

Wanneer uw dossier volledig opgestart is, mag u van ons op regelmatige basis een update verwachten. Deze communicatie is echter geen eenrichtingsverkeer, maar wel een wisselwerking tussen ons bedrijf en u als klant. Open, transparante en klantvriendelijke communicatie vormt een belangrijke waarde binnen ons bedrijf.

Nieuwsbrief