Pensiontheker

Onafhankelijk advies

Over ons

Pensiontheker is een ongebonden consultancybedrijf gespecialiseerd in aanvullende pensioenen en persoonsgebonden risicodekkingen.

Onze experts maken aanvullende pensioenen begrijpbaar en adviseren zowel vrije beroepers, boekhouders, accountants en zelfstandigen als HR-managers, KMO’s en grote ondernemingen.

Waarom kiezen voor Pensiontheker als uw raadgever? 

Steeds up-to-date

De Belgische pensioenwetgeving wijzigt voortdurend en begrotingsmaatregelingen hebben een grote invloed op de fiscaliteit en de mogelijkheden van aanvullende pensioenen. Onze experts volgen de actuele situatie op de voet en informeren u ten gepaste tijde.

Professionaliteit

We streven steeds naar de hoogste graad van professionaliteit bij het geven van advies daarbij houden wij iedere betrokken partij voor ogen. De meest ethisch verantwoorde oplossing is voor ons de juiste oplossing.

Open communicatie

Wij doorbreken de bestaande misvattingen omtrent aanvullend pensioen en communiceren open over uw mogelijkheden als klant.

Expertise

De basis van ons bedrijf vormt onze diepgaande kennis omtrent aanvullend pensioen. Wij investeren in onze experts waardoor u als klant nooit voor verrassingen komt te staan.  

No-nonsense

Wij zeggen u steeds waar het op staat. Uw toekomst verzekeren is geen luxe, maar wel een noodzaak waarbij accuraat en to the point advies op zijn plaats is.

Discretie

Wij hechten veel belang aan het discreet omgaan met vertrouwelijke informatie van onze klant. Loongegevens, gezinssituaties en andere persoonlijke gegevens houden onze experts strikt voor zich.

Vertrouwen

Pensiontheker bouwt dagelijks aan een wederzijdse vertrouwensrelatie met de klant. Vertrouwen vormt de basis voor een goede samenwerking en draagt bij tot de volledige ontzorging van de klant.

Timing

We streven ernaar om steeds kort op de bal te spelen en dit zonder kwaliteitsverlies van onze dienstverlening.

Reputatie

Onze reputatie is één van de belangrijkste waarden van ons bedrijf. We hechten veel belang aan hoe onze klanten onze dienstverlening ervaren. Immers “Reputation is an ongoing business process”.

Maatwerk

Wij weten dat iedere klant uniek is en vraagt om een specifieke aanpak. Advies en ondersteuning op maat onderscheidt ons van andere dienstverleners binnen ons domein. 

 

Nieuwsbrief