Pensiontheker

Onafhankelijk advies

Meet a Pensiontheker - Marjan

Wie zijn de gezichten achter Pensiontheker? Leer onze consultants een beetje beter kennen en begrijp meteen waarom onze teamdagen steeds zo leuk zijn!


MarjanDeze week staat onze spotlight op Marjan. In de spotlights staan doet Marjan wel vaker. Deze 26-jarige dame werkt reeds 2 jaar bij Pensiontheker en is bijna net zoveel op de planken te vinden als op kantoor. Onze goedlachse collega aan het woord:

Marjan, wat houdt je functie bij Pensiontheker juist in?

Ik word uitgestuurd naar grote bedrijven binnen de financiële wereld om daar ondersteuning te bieden op de back office. Het leukste aan deze job vind ik de afwisseling van projecten. Je doet op korte tijd veel ervaring op binnen verschillende bedrijven en op verschillende diensten.

Wat was voor jou persoonlijk de leukste teamdag tot nog toe?

Onze heel zonnige en warme teamdag in Edegem. We waren toen nog met heel wat minder collega’s en zijn toen lekker gaan eten bij FAIM om daarna te gaan lasershooten. Ik vond het vooral enorm grappig hoe onze verantwoordelijken zich plots ontpopten tot medestrijders in het uitschakelen van de ‘vijand’. Je ziet niet iedere week je baas op de grond liggen zodat hij beter kan richten op de tegenstander. ‘Out of the box’ vond ik ook echt een topactiviteit! Er waren toen ook enkele nieuwe collega’s gestart en dit was meteen een heel fijne manier om iedereen te leren kennen.

Wat is Pensionthekerspirit voor jou?

Pensionthekerspirit is voor mij de sfeer en gezelligheid die er altijd is tijdens de teamdagen, elkaar opvangen en ondersteunen op nieuwe projecten, altijd terecht kunnen bij onze werkgever én zonder twijfel de onnoemelijke lachbuien die ik al gehad heb met jullie.

Even terug naar de spotlights… Vertel eens een beetje meer jouw tweede thuis: Toneelgroep De Meeuw.

Acteren is iets wat ik van jongs af aan altijd graag gedaan heb.  Ik speel sinds mijn 13 jaar bij het Edegems Jeugd Theater (de jongerenafdeling van Toneelgroep De Meeuw in Edegem). Elke zaterdagvoormiddag had ik repetitie ter voorbereiding van een toneelstuk dat telkens in het voorjaar werd opgevoerd. Ik vond dit geweldig! Ik bloeide helemaal open in deze toneelgroep. Het is dan ook geen verrassing dat dit vandaag nog steeds mijn tweede thuis is.

Deze week gaat er een voorstelling in première dat je samen met vrienden regisseert én speelt.

Klopt, we zijn in totaal met 6 en hebben ongeveer 2 à 3 repetities per week. Zo’n project zou zeker niet met iedereen slagen. We moesten samen iets realiseren en dit is niet altijd gemakkelijk als je met 6 verschillende meningen moet rekening houden. Het is ons echter wel gelukt. Grotendeels omdat we het allemaal zo enorm graag doen, maar ook omdat we – na 13 jaar  – elkaars goede en minder goede kanten kennen.

Wat mogen we concreet verwachten van ‘De zaak Pelgrim’?

Het is een genre dat ik al heel lang eens wilde spelen. Het gaat over het recht in eigen handen nemen. Iedereen heeft wel al eens een nieuwsbericht gelezen over iemand die verdacht wordt van verkrachting, moord, terrorisme en heeft gedacht: 'Moest ik die smeerlap in handen krijgen!'. Maar wat als je die persoon in handen krijgt? Wat zou je dan echt doen? Neem jij het recht in eigen handen? In 'De zaak Pelgrim' krijgen een aantal burgers deze 'kans'. Jullie krijgen te zien hoe dit hen raakt, hoe kwaad ze worden en hoe ze aan zichzelf en aan anderen beginnen te twijfelen.  

Klinkt alvast heel spannend! Er komen ook enkele Pensionthekers kijken. Niet te zenuwachtig?

Echt zenuwachtig ben ik pas een half uur voor ik op moet. Als ik de mensen in de zaal hoor binnenkomen, maar dat zijn gezonde zenuwen. Zonder die zenuwen zou het minder leuk zijn.

Wij wensen je alvast super veel succes! Toi toi toi!

‘De zaak Pelgrim’ wordt dit weekend opgevoerd in Edegem. Tickets en meer info vindt u op de website.